
Cornulețe de Hațeg

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru 33 persoane
Timp de pregătire 50 minute
Timp de coacere 15 minute
făină
ou
unt
gălbenuș de ou
zahăr
marmeladă, gem asortat simplu sau amestecat cu miez de nuca măcinat sau bucățele rahat după preferințe
zahăr
Într-un vas, frământă toate ingredientele pentru aluat, apoi întinde-l în strat subțire și taie-l în formă de triunghiuri.
Adaugă umplutura peste triunghiurile de aluat și rulează-le în formă de cornulețe.
Așază cornulețele pe o tavă cu hârtie de copt și pune-le în cuptorul încins, 180° C, până când acestea capătă o crusta aurie.
La final, presară cornulețele cu zahăr pudra.
Poftă bună!
Descoperă produsele PAKMAYA în catalogul nostru.