Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
Premix Greea Pro Secară Pakmaya
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
ulei
apă
zahăr
sare
margarină
mix semințe (susan, chimen negru)
Malaxați toate ingredientele, 4 minute lent și 6 minute rapid.
După malaxare, lăsați aluatul la odihnă timp de 10 minute.
Divizați aluatul la greutatea dorită.
Modelați aluatul.
Presărați mixul de semințe.
Coaceți covrigii în cuptor preîncălzit la 190°C timp de 20 - 25 minute.
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
16 pers.
150 min.
40 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce
10 pers.
45 min.
Pâine și specialități, Sărat
20 pers.
Gemuri și conserve, Sărat, Rețete post
Prăjituri, Dulce, Rețete post
6 pers.
90 min.
20 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post, Rețete video
15 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce, Rețete post