Covrigi

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
1
kg

făină

25
g

sare

50
g

zahăr tos

40
g

margarină

0.5
l

apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Pune toate ingredientele în malaxor și frământă aluatul.

,

Lasă-l să se odihnească 10 minute.

,

Secționează 50 g de aluat și modelează-l în palmă sub forma unui fitil, respectiv covrig.

,

Așază covrigii în tăvi și lasă-i la dospit timp de 45-50 minute.

,

Unge suprafața covrigului cu ou bătut sau sirop de apă cu zahăr și adaugă semințe de susan/mac.

,

Coace covrigii la temperatura de 250-260°C, 10-12 minute.

,

Poate te interesează și …