Cozonac cu nucă

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
10
kg

făină albă de grâu 650

1
kg

margarină pentru aluat (67% grăsime)

2
kg

zahăr

5
l

apă

Pentru umplutură:
PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Malaxare: 6 minute la viteză mică şi 8 minute la viteză mare (margarina se adaugă în treapta a doua de malaxare).

,

Odihna în cazan: 10 minute.

,

Divizare: la gramajul dorit.

,

Predospire: 15 minute.

,

Se amestecă mixul Umplutură Naturală cu 25% nucă cu apa până se obține o cremă omogenă.

,

Bucățile de aluat se întind în foi de aproximativ 1 cm grosime și se acoperă cu un strat uniform de umplutură.

,

Dospire: 60 min (temperatura de 35°C, umiditate relativă: 75-80%).

,

Coacere: 180°C; timp de 50-60 minute, fără abur.

,

Poate te interesează și …