Cozonaci, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
margarină pentru aluat (67% grăsime)
Premix Cozopak Maxfresh Pakmaya
zahăr
apă
Umplutură Naturală cu 25% nucă Pakmaya
3 - 3,5 l apă
Malaxare: 6 minute la viteză mică şi 8 minute la viteză mare (margarina se adaugă în treapta a doua de malaxare).
Odihna în cazan: 10 minute.
Divizare: la gramajul dorit.
Predospire: 15 minute.
Se amestecă mixul Umplutură Naturală cu 25% nucă cu apa până se obține o cremă omogenă.
Bucățile de aluat se întind în foi de aproximativ 1 cm grosime și se acoperă cu un strat uniform de umplutură.
Dospire: 60 min (temperatura de 35°C, umiditate relativă: 75-80%).
Coacere: 180°C; timp de 50-60 minute, fără abur.
Prăjituri, Dulce
Pască și mucenici, Dulce
10 pers.
60 min.
30 min.
Torturi, Dulce
Colaci, melci și împletituri, Dulce
15 pers.
25 min.
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete video
20 min.
Prăjituri, Dulce, Rețete post
Vafe și gogoși, Dulce
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari