Creme Brulee

PAKMAYA Retete Persoane

Pentru 4 persoane

PAKMAYA Retete Timp de pregatire

Timp de pregătire 50 minute

PAKMAYA Retete Timp de coacere

Timp de coacere 35 minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
500
ml

smântână lichidă neîndulcită

500
ml

lapte

200
g

zahăr tos

10

gălbenușuri de ou

Coaja unei portocale

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Încălziți laptele, smântâna lichidă neîndulcită, zahărul vanilinat și coaja de portocală, amestecând cu un tel.

,

Adăugați gălbenușurile în timp ce amestecul se află pe aragaz. Continuați să amestecați. IMPORTANT: amestecul nu trebuie să fiarbă! (85-90°C)

,

Turnați compoziția în boluri de porțelan.

,

Puneți bolurile pe o tavă de copt umplută cu puțină apă. Puneți-le la cuptor la 135°C pentru 35 – 40 minute.

,

Serviți desertul numai după ce se răcește.

,

Poate te interesează și …