Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Budinci și specialități, Dulce
Pentru 4 persoane
Timp de pregătire 50 minute
Timp de coacere 35 minute
smântână lichidă neîndulcită
lapte
zahăr tos
gălbenușuri de ou
zahăr vanilinat Pakmaya 1000g
Coaja unei portocale
Încălziți laptele, smântâna lichidă neîndulcită, zahărul vanilinat și coaja de portocală, amestecând cu un tel.
Adăugați gălbenușurile în timp ce amestecul se află pe aragaz. Continuați să amestecați. IMPORTANT: amestecul nu trebuie să fiarbă! (85-90°C)
Turnați compoziția în boluri de porțelan.
Puneți bolurile pe o tavă de copt umplută cu puțină apă. Puneți-le la cuptor la 135°C pentru 35 – 40 minute.
Serviți desertul numai după ce se răcește.
Torturi, Dulce
Vafe și gogoși, Dulce
4 pers.
12 min.
Gemuri și conserve, Dulce, Rețete post
Brioșe și checuri, Dulce
10 pers.
20 min.
50 min.
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete post
11 pers.
60 min.
25 min.
Biscuiți și fursecuri, Dulce
120 min.
Cozonaci, Dulce, Rețete video