

Crinkles cu aromă de lămâie

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
margarină
untură
zahăr
apă
oțet
zahăr tos
Se mixează toate ingredientele timp de 5 minute la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen. Aluatul astfel obținut se lasă la refrigerat, la temperatura de 0-6°C, timp de 2 ore.
După repaus, se formează biscuiți de mărimea unei nuci și se bagă din nou la refrigerat pentru 30 de minute. Apoi, se tăvălesc biscuiții prin zahăr tos și prin zahăr pudră (biscuiții trebuie să fie foarte bine acoperiți cu zahăr pudră) și se pun pe tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
Coacerea se realizează în cuptorul preîncălzit la 180°C, pentru circa 10 minute sau până când se formează crăpăturile specifice acestui tip de biscuiți.