Croissante cu ciocolată

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru umplutură:
10
kg

zahăr

1.5
kg
0.4
kg
0.6
kg

zahăr

4.5
l

zahăr

5.5
kg

zahăr

Pentru umplutură:
6
kg

zahăr

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Malaxează toate ingredientele, timp de 3 minute la viteză mică și 8 minute la viteză mare.

,

Lasă aluatul la odihnă, la frigider, timp de 15 minute, iar apoi împarte-l în porții de câte 3kg. Pentru împachetare folosește 1kg margarină 82% la 3kg aluat. Realizează laminări de 3 ori în 3, după care pune la rece timp de 15 minute. Scoate de la rece și întinde o foaie de 3-4mm grosime, decupează triunghiuri, pune ciocolata termostabila la baza triunghiului și rulează sub formă de croissante.

,

Lasă la dospit timp de 90-120 minute, la 28-30°C, 75-80% umiditate relativă a aerului.

,

Coace croasantele timp 15-20 minute la 170-180ºC, în funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare a cuptorului.

,

Notă: Margarina trebuie să aibă 82% grăsime – margarină pentru foietaj.

,

Poate te interesează și …