Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post, Rețete video
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu
Premix Dieta Integral Pakmaya
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
sare
Frământă toate ingredientele la viteză mică timp de 6 minute și la viteză mare timp de 4 minute.
Lasă aluatul la odihnă în cazan timp de 15 minute.
Frământă aluatul în diverse forme și așază-l pe tava de copt. Lasă-l la dospit 50-55 minute.
Coace pâinea la 240-260°C cu abur timp de 20-25 minute.
Aperitive, Sărat
120 min.
30 min.
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat, Rețete post
10 pers.
150 min.
45 min.
Pâine și specialități, Sărat
9 pers.
15 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce, Rețete post
10 min.
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete video