Felii de lapte cu budincă de căpșuni

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:

Pentru blat:

3

ouă

225
g

zahăr granulat

150
ml

ulei

100
ml

lapte

200
g

făină

Pentru cremă:

550
ml

lapte

3
linguri

zahăr

150
ml

lapte rece

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Mixează ouăle împreună cu zahărul până își dublează volumul și devine ca o spumă. Adaugă laptele și uleiul și continuă să mixezi.

,

Peste făina cernută adaugă praful de copt și cacao.

,

Adaugă ingredientele uscate peste amestecul de ou și mixează pentru câteva minute, până se încorporează toată făina.

,

Toarnă aluatul într-o formă de copt tapetată și coace-o la 175°C timp de 30 - 35 minute.

,

Lasă la răcit blatul după care taie-l pe orizontală în 2 felii.

,

Într-un vas adaugă mixul de budincă și amestecă-l cu zahărul și 5 linguri din cantitatea totală de lapte. Pune la fiert restul de lapte.

,

Peste laptele fierbinte toarnă amestecul preparat anterior amestecând continuu cu ajutorul unui tel.

,

Fierbe circa 1 minut la foc mic, amestecând energic. Budinca obținută las-o la răcit.

,

Adaugă conținutul plicului de spumă pentru deserturi cu gust de frișcă Pakmaya peste 150 ml de lapte rece și amestecă 1 minut la viteza mică a mixerului, apoi 3-4 minute la viteza mare.

,

Amestecă frișca cu budinca răcită până obții o cremă fină, netedă.

,

Pune crema între cele 2 felii de blat și porționează în bucăți, după preferință.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …