FELII DE LAPTE

PAKMAYA Retete Persoane

Pentru 5 persoane

PAKMAYA Retete Timp de pregatire

Timp de pregătire 30 minute

PAKMAYA Retete Timp de coacere

Timp de coacere 12 minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru blat:
3
buc

ouă

175
g

zahăr

100
ml

lapte

100
ml

ulei

100
g

făină

1
plic
Pentru cremă:
25
g

zahăr pudră

200
ml

lapte

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Pune într-un vas ouăle, zahărul și zahărul vanilinat și mixează-le bine. Adaugă laptele, uleiul, făina, praful de copt și pudra de cacao și amestecă cu un tel până la omogenizarea amestecului. Toarnă compoziția într-o tavă dreptunghiulară, tapetată cu hârtie de copt, și uniformizeaz-o cu o spatulă. Coace blatul timp de 10-12 minute, la o temperatură de 180°C.

,

Mixează spuma pentru deserturi cu gust de frișcă împreună cu zahărul pudră și laptele rece, până când obții o cremă cu consistență aerată.

,

După ce blatul s-a răcit pe un grilaj, taie-l în două pe lungime, întinde crema uniform pe una din jumătățile de blat și așază deasupra cealaltă jumătate de blat. Lasă prăjitura la frigider circa 4-5 ore, apoi se poate porționa pentru servire.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …