Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
drojdie pentru pizza Pakmaya 7g
apă
zahăr
ulei de măsline
căței de usturoi zdrobiți
măsline feliate
Într-un castron mare amestecă făina cu drojdia pentru pizza, zahărul și sarea.
Adaugă peste făină apa, uleiul de măsline, usturoiul zdrobit și măslinele și amestecă până se obține un aluat omogen.
Acoperă aluatul cu o folie alimentară și lasă-l la odihnă timp de 45 de minute.
Pune aluatul într-o formă de copt unsă în prealabil cu ulei și întinde-l prin apăsare cu vârful degetelor.
Dacă dorești, poți decora aluatul cu roșii, ardei verde, rozmarian sau cimbru.
Coace în cuptor preîncălzit la 210°C timp de 30-40 minute.
Poftă bună!
Aperitive, Sărat
12 pers.
60 min.
Gemuri și conserve, Sărat, Rețete post
6 pers.
90 min.
20 min.
Plăcinte și tarte, Dulce, Rețete post
27 pers.
75 min.
35 min.
Pâine și specialități, Sărat
10 pers.
30 min.
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete post