Foietaj cu budincă de vanilie și piersici coapte

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
1
pachet

aluat de patiserie

500
ml

lapte

3
linguri

zahăr

2
buc

piersici coapte

1
linguriță

scorțișoară

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Într-un vas se adaugă mixul de budincă și se amestecă cu zaharul și cu 5 linguri din cantitatea totală de lapte. Restul de lapte se pune la fiert.

,

Peste laptele fierbinte se toarnă amestecul preparat anterior amestecând continuu cu ajutorul unui tel. Se fierbe circa 1 minut la foc mic, amestecând energic. Budinca obținută se lasă la racit.

,

Tăiați piersica în felii subțiri și asezați-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presărați scorțișoara.

,

Introduceți tava în cuptorul încălzit la 200°C și coaceți timp de 5 minute. Lăsați la răcit.

,

Împărțiți aluatul de patiserie în patrate egale.

,

Coaceți aluatul în cuptorul încalzit la 200°C timp de 15 minute, până se rumenesc.

,

Peste bucățile de aluat foietaj se pune crema de budincă și o felie de piersică. Peste piersică puneți o nouă bucată de aluat foietaj.

,

Puteți presăra deasupra zahăr pudră Pakmaya.

,

Poate te interesează și …