Într-un vas se adaugă mixul de budincă și se amestecă cu zaharul și cu 5 linguri din cantitatea totală de lapte. Restul de lapte se pune la fiert.
,
Peste laptele fierbinte se toarnă amestecul preparat anterior amestecând continuu cu ajutorul unui tel. Se fierbe circa 1 minut la foc mic, amestecând energic. Budinca obținută se lasă la racit.
,
Tăiați piersica în felii subțiri și asezați-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presărați scorțișoara.
,
Introduceți tava în cuptorul încălzit la 200°C și coaceți timp de 5 minute. Lăsați la răcit.
,
Împărțiți aluatul de patiserie în patrate egale.
,
Coaceți aluatul în cuptorul încalzit la 200°C timp de 15 minute, până se rumenesc.
,
Peste bucățile de aluat foietaj se pune crema de budincă și o felie de piersică. Peste piersică puneți o nouă bucată de aluat foietaj.