SPECIALITĂȚI SĂRATE
aluat de patiserie
lapte
zahăr
piersici coapte
scorțișoară
Într-un vas se adaugă mixul de budincă și se amestecă cu zaharul și cu 5 linguri din cantitatea totală de lapte. Restul de lapte se pune la fiert.
Peste laptele fierbinte se toarnă amestecul preparat anterior amestecând continuu cu ajutorul unui tel. Se fierbe circa 1 minut la foc mic, amestecând energic. Budinca obținută se lasă la racit.
Tăiați piersica în felii subțiri și asezați-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presărați scorțișoara.
Introduceți tava în cuptorul încălzit la 200°C și coaceți timp de 5 minute. Lăsați la răcit.
Împărțiți aluatul de patiserie în patrate egale.
Coaceți aluatul în cuptorul încalzit la 200°C timp de 15 minute, până se rumenesc.
Peste bucățile de aluat foietaj se pune crema de budincă și o felie de piersică. Peste piersică puneți o nouă bucată de aluat foietaj.
Puteți presăra deasupra zahăr pudră Pakmaya.