FURSECURI CU BEZEA

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
500
g

margarină

100
g

zahăr

160
ml

apă

20
ml

oțet

Pentru cremă:
100
ml

apă fierbinte (40-50˚C)

100
g

zahăr

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Mixează toate ingredientele timp de 5 minute la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen.

,

Aluatul astfel obținut se împarte în bucăți egale (aprox 15-20g), fiecare modelându-se sub formă de bilă.

,

Se așază pe un platou, se înfoliază și se pune aluatul la frigider pentru o oră.

,

Prepararea cremei: în vasul mixerului, adaugă Meringue Dream Mix, zahărul și apa. Mixează cu telul 12-15 minute. Adaugă peste bezeaua astfel obținută crema Delicii Caise fill și amestecă cu o spatulă până la omogenizare.

,

Presară făina pe blatul de lucru și întinde bilele de aluat cât mai subțire posibil (1-2 mm grosime), apoi umple-le cu crema de bezea.

,

De jur împrejurul umpluturii, se adună aluatul și se modelează sub forma unei bile ușor aplatizate.

,

Coace bilele de aluat în cuptorul încălzit în prealabil la 190˚C, timp de 12-15 min , până când fursecurile devin ușor aurii.

,

După coacere, pudrează fursecurile cu zahăr pudră cu aromă de vanilie.

,

Poate te interesează și …