SPECIALITĂȚI SĂRATE
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
margarină
zahăr
apă
oțet
apă fierbinte (40-50˚C)
zahăr
Mixează toate ingredientele timp de 5 minute la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen.
Aluatul astfel obținut se împarte în bucăți egale (aprox 15-20g), fiecare modelându-se sub formă de bilă.
Se așază pe un platou, se înfoliază și se pune aluatul la frigider pentru o oră.
Prepararea cremei: în vasul mixerului, adaugă Meringue Dream Mix, zahărul și apa. Mixează cu telul 12-15 minute. Adaugă peste bezeaua astfel obținută crema Delicii Caise fill și amestecă cu o spatulă până la omogenizare.
Presară făina pe blatul de lucru și întinde bilele de aluat cât mai subțire posibil (1-2 mm grosime), apoi umple-le cu crema de bezea.
De jur împrejurul umpluturii, se adună aluatul și se modelează sub forma unei bile ușor aplatizate.
Coace bilele de aluat în cuptorul încălzit în prealabil la 190˚C, timp de 12-15 min , până când fursecurile devin ușor aurii.
După coacere, pudrează fursecurile cu zahăr pudră cu aromă de vanilie.