Fursecuri fără gluten

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
250
ml

suc de portocale

125
ml

ulei de cocos

150
g

zahăr

375
g

făină fără gluten

esență de vanilie

1
linguriță

zeamă de lămâie

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Pune într-un bol sucul de portocale, uleiul de cocos, zahărul și mixează-le până la dizolvarea zahărului.

,

Adaugă făina fără gluten, coaja de portocală, drojdia uscată instant și bicarbonatul stins cu lămâie și mixează-le din nou la viteză medie.

,

Aluatul seamănă la textură cu plastilina, se lucrează ușor cu el și nu se prinde de mâini.

,

Formează grămăjoare și modelează-le între mâini în formă rotundă, apoi le poți turti puțin în palme.

,

Așază fursecurile în tavă, pe hârtia de copt.

,

Coace fursecurile în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 minute la o temperatură de 180°C.

,

Pudrează fursecurile cu zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …