Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
suc de portocale
ulei de cocos
zahăr
făină fără gluten
drojdie uscată instant Pakmaya 10g
esență de vanilie
bicarbonat de sodiu Pakmaya
zeamă de lămâie
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 80g
Pune într-un bol sucul de portocale, uleiul de cocos, zahărul și mixează-le până la dizolvarea zahărului.
Adaugă făina fără gluten, coaja de portocală, drojdia uscată instant și bicarbonatul stins cu lămâie și mixează-le din nou la viteză medie.
Aluatul seamănă la textură cu plastilina, se lucrează ușor cu el și nu se prinde de mâini.
Formează grămăjoare și modelează-le între mâini în formă rotundă, apoi le poți turti puțin în palme.
Așază fursecurile în tavă, pe hârtia de copt.
Coace fursecurile în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 minute la o temperatură de 180°C.
Pudrează fursecurile cu zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya.
Poftă bună!
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete video
Plăcinte și tarte, Dulce
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce, Rețete post
Brioșe și checuri, Dulce
Pască și mucenici, Dulce
40 min.
15 min.
10 pers.
90 min.
30 min.
Torturi, Dulce
Prăjituri, Dulce