Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Clătite, vafe, gogoși, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
drojdie uscată instant Pakmaya 10g
lapte
zahăr
ou
coaja rasă de la o lămâie
coaja rasă de la o portocală
un praf de sare
ulei
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 80g
Pune făina într-un vas și amestec-o cu drojdia uscată instant.
Adaugă restul ingredientelor, cu excepția uleiului și frământă energic până la obținerea unui aluat omogen.
Adaugă apoi uleiul și continuă frământarea până la formarea unui aluat elastic cu suprafața netedă.
Lasă la dospit, la loc cald, într-un vas uns cu ulei, acoperit cu folie alimentară, circa 30 de minute.
Întinde o foaie de aluat cu o grosime de 1 cm. Lasă aluatul la odihnă 10-15 minute.
Formează gogoșile prin decuparea foii de aluat cu un pahar al cărui diametru este de 7-8 cm.
Prăjește gogoșile astfel formate în ulei bine încins, la foc mediu, pe ambele părți.
Scoate gogoșile pe un șervețel de hârtie sau pe un grătar și lasă-le la scurs.
Pudrează cu zahăr pudră sau umple-le cu diferite creme.
Poftă bună!
Torturi, Dulce
Biscuiți și fursecuri, Dulce
Rulade și rulouri, Dulce
Prăjituri, Dulce
10 pers.
60 min.
45 min.
Plăcinte și tarte, Dulce
Colaci, melci și împletituri, Dulce
11 pers.
25 min.
Brioșe și checuri, Dulce
50 min.
30 min.