Gogoși umplute cu cremă de cacao

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
4300
ml

apă

3
kg

Cremă de cacao Pralin

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică a malaxorului și alte 4 minute la viteza mare, până la obținerea unui aluat omogen.

,

Lasă la odihnă aluatul astfel obținut timp de 10 minute, după care divizează-l la 60-65g şi modelează-l rotund.

,

Dospește gogoșile la 35°C si 75-80% umiditate relativă a aerului, timp de 50-60 minute.

,

Lasă gogoșile dospite timp de 10-20 min la temperatura mediului ambiant până când aluatul prinde o crustă subţire.

,

Prăjește gogoşile în baia de ulei încins la 180 °C, timp de 6 minute (3 min + 2 min + 1 min).

,

Umplerea gogoșilor se poate realiza manual, prin adăugarea cremei într-un poș cu dui metalic îngust și injectarea acestora pe partea laterală, sau automat, cu ajutorul mașinii de injectat.

,

Poate te interesează și …