Gogoși umplute cu cremă de caise

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
10
kg

făină albă de grâu 550/480

800
g

ulei de floarea soarelui

5-5.2
l

apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică a malaxorului și alte 8 minute la viteza mare, până la obținerea unui aluat omogen.

,

Se lasă la odihnă aluatul astfel obținut timp de 10 minute, după care se divizează-l la 60-65g şi se modelează-l rotund.

,

Se dospesc gogoșile la 35°C si 75-80% umiditate relativă a aerului, timp de 50-60 minute.

,

Se lasă gogoșile dospite timp de 10-20 minute la temperatura mediului ambiant până când aluatul prinde o crustă subţire.

,

Se prăjesc gogoşile în baia de ulei încins la 180 °C, timp de 4 minute (2 min + 2 min).

,

Umplerea gogoșilor se poate realiza manual, prin adăugarea cremei într-un poș cu dui metalic îngust și injectarea acestora pe partea laterală, sau automat, cu ajutorul mașinii de injectat.

,

Poate te interesează și …