

Împletitură aromată în 3 culori

Ingrediente

SPECIALITĂȚI SĂRATE
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
apă caldă
lapte cald
ulei
pastă de măsline
sos pesto roșu
sos pesto verde
sare
Dizolvă drojdia uscată activă în laptele cald, adaugă făina, sarea, uleiul, apa caldă și sarea.
Frământă pentru 10 minute, până obții un aluat omogen.
Acoperă cu o pânză curată și lasă aluatul să se odihnească pentru 35-40 de minute.
Împarte aluatul în 3 bucăți.
Adaugă pastă de măsline în prima bucată de aluat și frământă.
Adaugă pesto roșu în a doua bucată de aluat și frământă.
Adaugă pesto verde în a treia bucată de aluat și frământă.
Rulează cu mâna fiecare bucată de aluat, modelând aluatul la aceeași lungime și împletește-le.
Lasă aluatul să se odihnească pentru 20 de minute.
Coace la 180°C pentru 20-30 de minute.
Poftă bună!