Japoneze

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
10
kg

făină

400
g

margarină

400
g

zahăr

5
l

apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

Pentru decor:
2
kg

mix semințe (susan, chimen negru)

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se mixează toate ingredientele cu excepția margarinei timp de 6 minute la viteză mică a malaxorului și timp de 4 minute la viteză mare (grăsimea se adaugă treptat în ultimele 3-4 minute de malaxare la viteză mare).

,

Se lasă la dospit timp de 15 minute, după care se divizează la gramajul dorit și se modelează sub formă de japoneză.

,

Se lasă la dospit timp de 30-35 minute la 35°C, 85% umiditate relativă a aerului.

,

Se presară amestecul de semințe peste japoneze pentru un aspect deosebit.

,

Se coace în cuptor fără abur (timpul și durata de coacere diferă în funcție de tipul de cuptor, gradul său de încărcare, gramajul produselor, etc).

,

Poate te interesează și …