

Japoneze

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
margarină
zahăr
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
mix semințe (susan, chimen negru)
Se mixează toate ingredientele cu excepția margarinei timp de 6 minute la viteză mică a malaxorului și timp de 4 minute la viteză mare (grăsimea se adaugă treptat în ultimele 3-4 minute de malaxare la viteză mare).
Se lasă la dospit timp de 15 minute, după care se divizează la gramajul dorit și se modelează sub formă de japoneză.
Se lasă la dospit timp de 30-35 minute la 35°C, 85% umiditate relativă a aerului.
Se presară amestecul de semințe peste japoneze pentru un aspect deosebit.
Se coace în cuptor fără abur (timpul și durata de coacere diferă în funcție de tipul de cuptor, gradul său de încărcare, gramajul produselor, etc).
8 pers.
90 min.
30 min.