apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
Pentru decor:
2
kg
mix semințe (susan, chimen negru)
Mod de preparare
Se mixează toate ingredientele cu excepția margarinei timp de 6 minute la viteză mică a malaxorului și timp de 4 minute la viteză mare (grăsimea se adaugă treptat în ultimele 3-4 minute de malaxare la viteză mare).
,
Se lasă la dospit timp de 15 minute, după care se divizează la gramajul dorit și se modelează sub formă de japoneză.
,
Se lasă la dospit timp de 30-35 minute la 35°C, 85% umiditate relativă a aerului.
,
Se presară amestecul de semințe peste japoneze pentru un aspect deosebit.
,
Se coace în cuptor fără abur (timpul și durata de coacere diferă în funcție de tipul de cuptor, gradul său de încărcare, gramajul produselor, etc).
,
Drojdie proaspătă Pakmaya 500g
Eka Soft Ameliorator pentru chifle, împletituri și pâine la tavă