Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Prăjituri, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
Black Moist Cake Pakmaya
ulei
cremă de cacao
apă
ouă
Topește crema de cacao pe bain marie, apoi amestecă timp de 3 minute împreună cu uleiul de floarea soarelui la viteză medie.
Adaugă mixul de negresă și ouăle și amestecă alte 3-4 minute la viteză medie.
Adaugă apa și amestecă final timp de 3 minute.
Toarnă în vase aproximativ 240g compoziție și coace la 200°C timp de 7 minute.
Servește cu căpșuni proaspete.
Brioșe și checuri, Dulce
Prăjituri, Dulce, Rețete post
Cozonaci, Dulce
10 pers.
40 min.
60 min.
Torturi, Dulce
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete video
Rulade și rulouri, Dulce
Clătite, vafe, gogoși, Dulce