Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat
Pentru 5 persoane
Timp de pregătire 40 minute
Timp de coacere 10 minute
făină 650
drojdie pentru pizza Pakmaya 7g
iaurt grecesc
apă călduță
ulei
sare
zahăr
1 lingură ulei de măsline
jumătate de legătură pătrunjel
4 căței de usturoi
Într-un blender pune toate ingredientele pentru aluat. Mixează până obții un aluat omogen.
Pune aluatul într-un bol curat și lasă-l să dospească 30 minute.
Împarte aluatul în 6 părți egale. Pe masa unsă cu puțin ulei de măsline, întinde 6 lipii de 2-3 mm grosime.
Coace lipiile în tigaia non-stick, la foc mediu, până sunt rumenite, în funcție de preferințe.
Într-un blender, pune ingredientele pentru topping și amestecă până obții un sos.
Unge lipiile Naan fierbinți cu uleiul aromatizat obținut.
Poftă bună!
10 pers.
45 min.
15 min.
Aperitive, Sărat, Rețete post, Rețete video
20 pers.
150 min.
Gemuri și conserve, Sărat, Rețete post
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
8 pers.
90 min.
30 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat
35 pers.
85 min.
25 min.
35 min.
Colaci, melci și împletituri, Sărat
25 pers.
50 min.
Aperitive, Sărat