Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Biscuiți și fursecuri, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
Mix Macaron 21% Pakmaya
apă
Delicii Vișine fill Pakmaya
mascarpone
În vasul mixerului se adaugă Mix Macaron 21% și apa aferentă rețetei. Se mixează cu telul 4 minute și se poșează în forme rotunde pe placă.
După poșare se lasă la uscat pe blatul de lucru timp de 20 minute.
Macarons se coc la o temperatură de 150°C, timp de 15-18 minute.
Pentru umplutură: se pun în bolul unui mixer crema de mascarpone și crema Delicii Vișine Fill, apoi se mixează până la omogenizarea umpluturii.
Se umplu cojile de macarons cu cremă și se lasă la refrigerat peste noapte.
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete post
100 min.
25 min.
Torturi, Dulce
15 pers.
90 min.
20 min.
Colaci, melci și împletituri, Dulce
8 pers.
15 min.
Prăjituri, Dulce
Rulade și rulouri, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce
10 pers.
120 min.
50 min.
Cozonaci, Dulce, Rețete video