Macarons

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
260
g

făină de migdale

2
linguri

cafea măcinată foarte fin

1
lingură

apă

3
buc

albuș de ou

Pentru umplutură:
120
g

unt

1
lingură
1
lingură

sirop de arțar/miere

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Făina de migdale se cerne prin sită și se înglobează cu Zahărul Pudră (50 g) și cafeaua.

,

Pentru a pregăti amestecul pentru coji, vasul și ustensilele trebuie să fie uscate.

,

Spumează albușurile de ou timp de 5 minute, apoi înglobează treptat 150 g zahăr pudră cu o lingură. Mixează încă 10 minute. Când capătă consistența de bezea, adaugă treptat amestecul de făină, zahăr și cafea, cu ajutorul unei spatule.

,

Toarnă amestecul într-un pos si formează bezele în tava tapetată cu hârtie de copt.

,

Se coc în cuptorul încălzit la 175°C, timp de 20-25 minute.

,

După coacere, cojile de macarons se lasă la răcit.

,

Poate te interesează și …