Mini-pave cu ceapă prăjită

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
25
kg

făină albă de grâu 650

425
g

sare

16
l

apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se malaxează toate ingredientele cu excepția cepei timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteză mare a malaxorului (în ultimele 3-4 minute ale malaxării se adaugă ceapa uscată prăjită) .

,

La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.

,

Odihnă: 40-50 minute.

,

Divizare: 120 g aluat pentru o pâine de 100g.

,

Predospire în bilă : 15-20 minute.

,

Modelare finală: mini-pave.

,

Coacere: la o temperatură de 240-250°C, timp de 15-18 minute.

,

Poate te interesează și …