SPECIALITĂȚI SĂRATE
albușuri
zahăr
zeamă de lămâie
amidon de porumb
căpșune sau fructe de pădure proaspete
Mixează albuşurile cu un praf de sare până devin spumă, apoi adaugă zahărul tos treptat. Mixează aproximativ 15 minute până se dizolvă tot zahărul şi vei obţine o bezea densă şi lucioasă. Adăugă restul ingredientelor şi mixează încă 1 minut.
Încălzește cuptorul la 80°C.
Pe o tavă cu hârtie de copt toarnă cu posul cercuri de dimensiunea unui biscuite, lăsând spațiu între ele.
Coace bezeaua 120 minute, la 80°C cu ventilaţie. Bezeaua trebuie să fie tare la exterior şi albă.
Pentru cremă, mixează toate ingredientele câteva minute până vei obține o cremă densă.
Toate straturile trebuie să fie reci, adică foile de bezea, crema și fructele.
Mini Pavlova se asamblează cu 2-4 ore înainte de a fi servite.
Pe un platou pune mini-blaturile de bezea, iar cu un pos toarnă crema de mascarpone și așază fructele proaspete.