În vasul mixerului se adaugă Meringue Dream Mix pentru bezele, zahărul și apa aferente rețetei.
,
Se mixează cu telul 12-15 minute și se poșează cercuri cu diametrul de circa 7 cm, în tava tapetată cu hârtie de copt, apoi se trece cu compoziția doar pe lateralele cercului, obținând astfel coșulețele de bezea.
,
Mini pavlovele se coc la o temperatură de 100°C, timp de 90 minute. Bezeaua trebuie să fie tare și crocantă, ușor sfărâmicioasă la atingere.
,
Umplutura: smântâna pentru frișcă se mixează până începe să capete consistență. Se adaugă zahărul pudră cu aromă de vanilie și mascarpone și se mixează până crema devine fermă și pufoasă.
,
Crema se pune într-un pos și se șprițează peste mini pavlove.
,
Mini pavlova se asamblează cu puțin timp înainte de servire, altfel bezeaua se va înmuia din cauza cremei.
,
Se decorează cu fructe proaspete (zmeură, căpșune, afine, vișine) sau chiar și cu fructe din dulceață și frunzulițe de mentă.