Mini Pavlova cu cremă și fructe

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru blat:
Pentru umplutură:
400
g

smântână pentru frișcă

150
g

mascarpone

Pentru decor:
300
g

fructe proaspete: zmeură, căpșune, afine, vișine

100
g

frunze de mentă

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

În vasul mixerului se adaugă Meringue Dream Mix pentru bezele, zahărul și apa aferente rețetei.

,

Se mixează cu telul 12-15 minute și se poșează cercuri cu diametrul de circa 7 cm, în tava tapetată cu hârtie de copt, apoi se trece cu compoziția doar pe lateralele cercului, obținând astfel coșulețele de bezea.

,

Mini pavlovele se coc la o temperatură de 100°C, timp de 90 minute. Bezeaua trebuie să fie tare și crocantă, ușor sfărâmicioasă la atingere.

,

Umplutura: smântâna pentru frișcă se mixează până începe să capete consistență. Se adaugă zahărul pudră cu aromă de vanilie și mascarpone și se mixează până crema devine fermă și pufoasă.

,

Crema se pune într-un pos și se șprițează peste mini pavlove.

,

Mini pavlova se asamblează cu puțin timp înainte de servire, altfel bezeaua se va înmuia din cauza cremei.

,

Se decorează cu fructe proaspete (zmeură, căpșune, afine, vișine) sau chiar și cu fructe din dulceață și frunzulițe de mentă.

,

Poate te interesează și …