Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pizza și burgeri, Sărat
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină de grâu
sare
drojdie proaspătă Pakmaya
ulei de măsline
apă caldă
sos de roșii
mozzarella răzuită
bacon
Amestecă faina și sarea într-un vas.
Dizolvă Drojdia Pakmaya în apă caldă.
Încorporează drojdia dizolvată în vasul cu făină. Adaugă și uleiul de măsline. Frământă până se obține un aluat pufos.
Împarte bucăți din aluat într-o tavă tapetată cu făină. Acoperă-le cu un prosop. Lasă la dospit timp de 30 minute.
Bucățile de aluat se întind în tăvi, se ung cu sos de roșii, apoi se presară mozzarella și restul ingredientelor dorite.
Se coc în cuptor la 200°C, timp de 12-15 minute.
Poftă bună!
8 pers.
150 min.
25 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat
29 pers.
80 min.
35 min.
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Pâine și specialități, Sărat
Aperitive, Sărat
50 min.
Plăcinte și tarte, Sărat, Rețete post