

Pâine albă cu semințe

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
apă*
cantitatea de apă se stabilește în funcție de capacitatea de hidratare a făinii
Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteza mare a malaxorului.
La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.
Odihnă în cazan: 10-15 minute.
Divizare: 570 g aluat pentru o pâine de 500 g.
Predospire în bilă: 15 minute.
Modelare finală: franzelă.
Dospire finală: 50-60 minute la 32-35°C, 75% umiditate relativă a aerului.
Coacere: la o temperatură de 230-240°C, timp de 25-30 minute.