Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire 100 minute
Timp de coacere 25 minute
făină albă de grâu 650
Felii de Bine Premix pentru pâine albă Pakmaya
ulei de floarea soarelui
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
apă
Malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4 minute la viteză mare a malaxorului.
Lasă aluatul la odihnă în malaxor timp de 15 minute.
Divizează aluatul la gramajul dorit (ex: 470g aluat pentru o pâine de 400g), apoi lasă-l la predospit timp de 15 minute.
După predospire realizează modelarea finală.
Dospește aluatul 60 minute la 35ºC, 75-80% umiditate relativă a aerului.
Coace pâinea în funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare a cuptorului, cu abur (ex: 230-240ºC timp de 22-25 minute pentru o pâine de 400g ).
Pâine și specialități, Sărat
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post, Rețete video
8 pers.
45 min.
25 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat
35 min.
Prăjituri, Dulce, Rețete post
20 pers.
20 min.
Aperitive, Sărat
4 pers.
90 min.
40 min.
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete post
10 pers.
Pâine și specialități, Sărat, Rețete video