Paine cu cartofi si ceapa - Reteta Pakmaya

Pâine cu cartofi și ceapă

PAKMAYA Retete Persoane

Pentru 33 persoane

PAKMAYA Retete Timp de pregatire

Timp de pregătire 85 minute

PAKMAYA Retete Timp de coacere

Timp de coacere 40 minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
10
kg

făină

1.2
kg

ceapă caramelizată

6.5
l

apă

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se pun ingredientele în cuva unui malaxor, mai puțin ceapa caramelizată și se mixează timp de 6 minute la viteza mică și 6 minute la viteza mare, după care se revine la viteza mică circa 1 minut, adăugând ceapa caramelizată.

,

Aluatul rezultat se lasă la odihnă pe masa de lucru 30 de minute, după care se divizează și se formează bile. Pentru 33 de bucăți de produs finit a câte 500 g, fiecare bilă de aluat se cântărește la 580 g.

,

Se pun la dospit pentru 40 de minute, la o temperatură de 35 de grade și 75% umiditate.

,

După dospire, pâinile se crestează și se introduc la cuptorul preîncălzit la 230 de grade timp de 30-40 de minute, în funcție de gramajul dorit, cu abur la debutul coacerii.

,

Poate te interesează și …