Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
seminţe de secară germinate
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
maia deshidratată de secară
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
În funcţie de calitatea făinii de grâu folosită se poate adăuga ameliorator pentru panificaţie
Malaxare: 6 min la viteză mică și 4 min la viteză mare
Odihnă: 10 min
Divizare: la gramajul dorit (ex: 570 g aluat pentru o pâine de 500 g)
Predospire: 15 min
Modelare finală: rotund
Dospire: 50 min la 35ºC, 75-80% umiditate relativă a aerului
Coacere: în funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare a cuptorului, cu abur (ex: 230ºC timp de 30 min pentru 500 g pâine);
12 pers.
90 min.
40 min.
Plăcinte și tarte, Sărat, Rețete post
8 pers.
150 min.
25 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat
Pâine și specialități, Sărat
Pâine și specialități, Dulce
20 pers.
20 min.
Gemuri și conserve, Dulce, Rețete post
120 min.
10 pers.
50 min.
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete post
Aperitive, Sărat
Gemuri și conserve, Sărat, Rețete post
Pâine și specialități, Dulce, Rețete video