Paine cu faina de secara Pakmaya

Pâine cu făină de secară

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
7
kg

făină albă de grâu 650

6
l

apă*

*cantitatea de apă se stabilește în funcție de capacitatea de hidratare a făinii

făină albă de grâu 650

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteza mare a malaxorului.

,

La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistentă optimă.

,

Odihnă în cazan: 10-15 minute.

,

Predospire în bilă: 15 minute.

,

Modelare finală: franzelă.

,

Dospire finală: 50-60 minute la 32-35°C, 75% umiditate relativă a aerului.

,

Coacere: la o temperatură de 230-240°C, timp de 25-30 minute.

,

Poate te interesează și …