Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Dulce, Rețete post
Pentru 12 persoane
Timp de pregătire 90 minute
Timp de coacere 35 minute
făină
drojdie uscată instant Pakmaya 10g
apă caldă
zahăr brun
ulei
sare
mix fructe uscate
Într-un vas amestecă făina, drojdia uscată instant, sarea, zahărul și mixul de fructe uscate.
Adaugă treptat apă, uleiul și frământă până vei obține un aluat elastic, neted, care nu se lipește de mâini.
Acoperă aluatul și lasă-l la crescut, la temperatura camerei, până își dublează volumul.
După ce aluatul și-a dublat volumul modelează-l și pune-l într-o tavă de copt. Lasă din nou aluatul la odihnă aproximativ 30 minute.
Coace pâinea la cuptor preîncălzit la 230°C pentru aproximativ 30-35 de minute.
Poftă bună!
Cozonaci, Dulce
Colaci, melci și împletituri, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce
Torturi, Dulce
Plăcinte și tarte, Dulce
35 pers.
85 min.
25 min.
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Cozonaci, Dulce, Rețete post
Torturi, Dulce, Rețete video