

Pâine cu porumb și semințe 500g

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
Malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică și alte 4-6 minute la viteza mare a malaxorului.
Mixul de semințe Supreme Seeds se va hidrata 30 minute cu apă 1:1 și se adaugă în a doua etapă a malaxarii la viteza mare , cu 1-2 minute înainte de final. La finalul malaxarii aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.
Odihnă în cazan: 10-15 minute.
Divizare: 570 g aluat pentru o pâine de 500 g.
Predospire în bila : 15 minute.
Modelare finala: franzelă, pâine rotundă, pâine la tavă.
Dospire finală: 60 minute la o temperatură de 32-35°C și 75% umiditate.
Coacere la o temperatură de 230-240°C, timp de 25-30 minute.