Pâine cu porumb și semințe 500g

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
7
kg

făină albă de grâu 650

5500
ml

apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică și alte 4-6 minute la viteza mare a malaxorului.

,

Mixul de semințe Supreme Seeds se va hidrata 30 minute cu apă 1:1 și se adaugă în a doua etapă a malaxarii la viteza mare , cu 1-2 minute înainte de final. La finalul malaxarii aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.

,

Odihnă în cazan: 10-15 minute.

,

Divizare: 570 g aluat pentru o pâine de 500 g.

,

Predospire în bila : 15 minute.

,

Modelare finala: franzelă, pâine rotundă, pâine la tavă.

,

Dospire finală: 60 minute la o temperatură de 32-35°C și 75% umiditate.

,

Coacere la o temperatură de 230-240°C, timp de 25-30 minute.

,

Poate te interesează și …