Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
Premix Dieta Secară Pakmaya
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
sare
Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică și alte 4-6 minute la viteza mare a malaxorului.
La finalul malaxarii aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.
Odihnă în cazan: 10-15 minute.
Divizare: 570 g aluat pentru o pâine de 500g.
Predospire în bilă: 15 minute.
Modelare finală: franzelă, pâine rotundă.
Dospire finală: 50-60 minute la o temperatură de 32-35°C, 75% umiditate relativă a aerului.
Coacere: la o temperatură de 230-240°C, timp de 25-30 minute.
10 pers.
120 min.
20 min.
Pâine și specialități, Sărat
Plăcinte și tarte, Dulce, Rețete post
100 min.
25 min.
Aperitive, Sărat
8 pers.
45 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat, Rețete post
4 pers.
30 min.
Gemuri și conserve, Dulce, Rețete post
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari