Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
Premix Supreme Bread Pakmaya
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
Mix Supreme Seeds Pakmaya
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteză mare a malaxorului.
La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.
Odihnă în cazan: 5-10 minute.
Divizare: 570 g aluat pentru o pâine de 500 g.
Predospire în bilă: 15 minute.
Modelare finală: franzelă.
Dospire finală: 50-60 minute la 32-35°C, 75% umiditate relativă a aerului.
Coacere: la o temperatură de 230-240°C, timp de 20-25 minute.
Pâine și specialități, Dulce
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat
Pâine și specialități, Sărat
8 pers.
30 min.
Aperitive, Sărat, Rețete video
Colaci, melci și împletituri, Sărat
50 min.
25 min.
Plăcinte și tarte, Sărat, Rețete post
20 pers.
105 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat, Rețete post