Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire 120 minute
Timp de coacere 30 minute
făină de grâu
făină integrală
drojdie uscată instant Pakmaya 10g
apă
sare
semințe de dovleac
Într-un vas amestecă făina, drojdia uscată instant Pakmaya, sarea, zahărul și jumătate din cantitatea de semințe de dovleac.
Adaugă treptat apă și frământă până vei obține un aluat elastic, neted, care nu se lipește de mâini.
Acoperă aluatul și lasă-l la crescut, la temperatura camerei, până își dublează volumul.
După ce aluatul și-a dublat volumul modelează-l în formă rotundă și pune-l într-o tavă. Lasă din nou aluatul la dospit aproximativ 30 minute.
Umezește suprafața aluatului cu puțină apă și presară restul de semințe de dovleac.
Coace pâinea la cuptor preîncălzit la 220-230°C pentru aproximativ 30-35 de minute.
Poftă bună!
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat, Rețete post
Pâine și specialități, Sărat
Prăjituri, Dulce, Rețete post
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete post
Aperitive, Sărat
10 pers.
120 min.
30 min.
Clătite, vafe, gogoși, Sărat