PÂINE CU SEMINȚE

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
7
kg

făină albă de grâu 650

6
l

apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteză mare a malaxorului.

,

La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistentă optimă.

,

Odihnă în cazan: 10-15 minute.

,

Divizare: 570 g aluat pentru o pâine de 500 g (franzelă).

,

Predospire în bilă: 15 minute.

,

Modelare finală: franzelă.

,

Dospire finală: 60 minute la o temperatură de 32-35°C, 75% umiditate relativă a aerului.

,

Coacere: la o temperatură de 230-240°C, timp de 25-30 minute (în funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare a cuptorului, cu abur).

,

Poate te interesează și …