Pâine fără gluten

PAKMAYA Retete Persoane

Pentru 6 persoane

PAKMAYA Retete Timp de pregatire

Timp de pregătire 75 minute

PAKMAYA Retete Timp de coacere

Timp de coacere 45 minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
750
g

făină de orez

10
g

sare

3

ouă

45
ml

ulei de măsline

7.5
ml

oțet

7.5
g

gumă xanthan

450
ml

apă

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Amestecă într-un bol apa, uleiul de măsline, ouăle și oțetul, apoi adaugă drojdia uscată instant, făina de orez și guma xanthan și mixează timp de 10 minute la viteza medie a malaxorului, până când obții un amestec omogen, de consistență medie.

,

Adaugă compoziția în tăvi unse cu ulei și tapetate cu făină. Lasă la dospit timp de 45 minute.

,

Pulverizează apă pe suprafața produsului.

,

Pune aluatul la cuptor la temperatura de 180°C timp de 45 min.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …