Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post, Rețete video
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
Premix Dieta Multicereal Pakmaya
făină albă de grâu
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
apă
sare
Toate ingredientele se mixează timp de 4 minute la viteză mică și 8 minute la viteză mare.
Se lasă aluatul la odihnă timp de 10 minute, apoi se taie la dimensiunea dorită și se modelează.
Se presară făină în vas, apoi se pune aluatul modelat în formă.
Se lasă la dospit timp de 60 - 70 de minute.
Se coace în cuptor cu abur pentru 30 de minute la o temperatură de 190 - 200 de grade.
Pască și mucenici, Dulce, Rețete video
100 min.
25 min.
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
35 pers.
85 min.
Pizza și burgeri, Sărat
Pâine și specialități, Dulce
Pâine și specialități, Sărat
150 pers.
90 min.
15 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat
5 pers.
40 min.
10 min.
15 pers.
30 min.