Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
drojdie uscată activă Pakmaya
ulei de măsline
apă caldă
sare
gălbenuș de ou
chimen negru și susan
Dizolvă drojdia uscată activă în apa caldă, adaugă făina, uleiul de măsline, sarea și amestecă până obții un aluat omogen.
În mijlocul tăvii unse pune un bol termorezistent și aranjează în formă de floare aluatul modelat în bucăți de mărimea unei mandarine.
Când ai terminat, unge bine cu gălbenuș și presară semințele de chimen și susan.
Lasă la copt timp de 25 de minute la temperatura de 180°C.
Poftă bună!
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
12 pers.
90 min.
40 min.
Plăcinte și tarte, Sărat, Rețete post
5 pers.
10 min.
Aperitive, Sărat
165 min.
25 min.
8 pers.
60 min.
30 min.
150 min.
35 min.
Pizza și burgeri, Sărat
Gemuri și conserve, Sărat, Rețete post
20 min.
50 min.
Pâine și specialități, Dulce