Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
apă
sare
Într-un lighean puneți făina și sarea
Adăugați apa câte puțin, amestecând în același timp
Frământați câteva minute până când aluatul devine omogen
Divizați aluatul rezultat în 6 bucăți și modelați-le rotund
Încălziți o tigaie antiaderentă
Cu un sucitor întindeți o bucată de aluat până la o grosime de 3 mm
Puneți aluatul în tigaie și coaceți 30 sec pe o parte, iar apoi întoarceți-o rapid pe cealaltă parte
Când începe să se umfle, lăsați să se coacă 2 min, apoi întoarceți-o iarăși pe prima parte, pentru a avea o coacere și o culoare uniformă
Descoperă produsele PAKMAYA în catalogul nostru.
12 pers.
90 min.
35 min.
Pâine și specialități, Dulce, Rețete post
15 pers.
50 min.
20 min.
Aperitive, Sărat
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post, Rețete video
10 pers.
120 min.
Pâine și specialități, Sărat
8 pers.
Colaci, melci și împletituri, Sărat
60 min.
30 min.
Prăjituri, Dulce, Rețete post