

Pâine la tavă, cu făină integrală și adaos de vitamine și minerale

Ingrediente

SPECIALITĂȚI SĂRATE
Pentru persoane
Timp de pregătire 100 minute
Timp de coacere 25 minute
făină albă de grâu 650
ulei de floarea soarelui
apă
Malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4 minute la viteză mare a malaxorului.
Lasă aluatul la odihnă în malaxor timp de 15 minute.
Divizează aluatul la gramajul dorit (ex: 470g aluat pentru o pâine de 400g), apoi lasă-l la predospit timp de 15 minute.
După predospire realizează modelarea finală.
Dospește aluatul 60 minute la 35ºC, 75-80% umiditate relativă a aerului.
Coace pâinea în funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare a cuptorului, cu abur (ex: 230-240ºC timp de 22-25 minute pentru o pâine de 400g).