Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
Premix Dieta Secară Pakmaya
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
sare
margarină 67% grăsime
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
Malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4 minute la viteză mare a malaxorului.
La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.
Lasă aluatul la odihnă în cazan timp de 10 minute.
Divizează aluatul la gramajul dorit (ex. 780g aluat pentru o pâine de 700g).
Lasă aluatul la predospit timp de 15 minute.
După predospire realizează modelarea finală.
Dospește aluatul 60 minute la 32-35°C, 75% umiditate relativă a aerului.
Coace pâinea în funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare a cuptorului (230°C, 35-40 minute pentru pâine 700g).
870 min.
45 min.
Pâine și specialități, Sărat
8 pers.
10 min.
40 min.
Aperitive, Sărat
30 min.
Gemuri și conserve, Dulce, Rețete post
10 pers.
20 min.
Prăjituri, Dulce, Rețete post
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete post