

Pâine la tavă cu semințe și decor

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

Ingrediente
făină albă de grâu 650
margarină 67% grăsime
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

Mod de preparare
Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteză mare a malaxorului.
La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.
Odihnă în cazan: 5-10 minute.
Divizare: 780 g aluat pentru o pâine de 700 g.
Predospire în bilă: 15 minute.
Modelare finală: pâine la tavă.
După modelarea finală suprafața pâinii se unge cu o pensulă înmuiată în apă și se se presară cu decor Supreme Seeds.
Dospire finală: 50-60 minute la 32-35°C, 75% umiditate relativa a aerului.
Coacere: la o temperatură de 220-230°C, timp de 25-30 minute.


Pâine cu semințe
