

Pâine la tavă cu semințe și decor

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
margarină 67% grăsime
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteză mare a malaxorului.
La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.
Odihnă în cazan: 5-10 minute.
Divizare: 780 g aluat pentru o pâine de 700 g.
Predospire în bilă: 15 minute.
Modelare finală: pâine la tavă.
După modelarea finală suprafața pâinii se unge cu o pensulă înmuiată în apă și se se presară cu decor Supreme Seeds.
Dospire finală: 50-60 minute la 32-35°C, 75% umiditate relativa a aerului.
Coacere: la o temperatură de 220-230°C, timp de 25-30 minute.