Pâine Stromboli

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
10
kg

făină albă de grâu 650

150
g

sare iodată

300
ml

ulei de măsline

6
l

apă, în funcție de capacitatea de hidratare a făinii

Pentru umplutură:
5
kg

mozarella

2
kg

roșii pasate

50
g

usturoi

300
ml

ulei de măsline

100
g

sare grunjoasă

50
g

rozmarin

50
g

piper negru

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteză mare a malaxorului.

,

La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistentă optimă.

,

Se lasă aluatul la odihnă 1.5-2 ore pe un pat de făină. Aluatul astfel obținut se împăturește și se lasă la odihnă alte 10 minute.

,

Se întinde o foaie cu grosimea de 1 cm, se unge cu ulei de măsline, se presară brânză, roșiile pasate și restul condimentelor și se rulează nu foarte strâns.

,

Pâinile se coc la 200°C, timp de 35-40 minute.

,

Poate te interesează și …