Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
Premix Pită Țărănească Pakmaya
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
sare
apă
Malaxează ingredientele la viteză mică timp de 6 minute și la viteză mare timp de 4 minute.
Lasă aluatul la odihnă timp de 20 -30 minute.
Divizează aluatul la gramajul dorit (ex. 670g aluat pentru o pâine de 600g).
Modelează aluatul în forma dorită.
După modelare lasă aluatul la dospit timp de 30 - 40 minute la 35°C, 75 - 80% umiditate relativă a aerului.
Coace pâinea la 230°C timp de 25 - 30 minute (pentru pâine de 600g).
8 pers.
120 min.
10 min.
Pizza și burgeri, Sărat
10 pers.
Gemuri și conserve, Sărat, Rețete post
Pâine și specialități, Sărat
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete post
Aperitive, Sărat
Prăjituri, Dulce, Rețete post
5 pers.
20 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat, Rețete post
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce, Rețete post