Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
Premix Greea Pro Multicereal Pakmaya
Supliment enzimatic Excel Fresh
Supliment Enzimatic Multisoft
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
sare
margarină 67% grăsime
apă
Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică și alte 6 minute la viteza mare a malaxorului.
Se lasă la odihnă 10 minute, apoi aluatul se divizează în bucăți de 780 g pentru o pâine de 700 g și se lasă încă 15 minute la predospit.
Se modelează pâinea în forma dorită și se lasă pentru 60 minute la dospit, la o temperatură de 35°C și 75% umiditate.
Se coace în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 230°C, timp de 40 minute.
Aperitive, Sărat
Plăcinte și tarte, Sărat
12 pers.
20 min.
50 min.
Pâine și specialități, Dulce
Pâine și specialități, Sărat
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat, Rețete post
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari