PAN BRIOCHE

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
10
kg

făină albă de grâu 650

0.4
kg

zahăr

4
kg

unt

5
kg

ouă

1
l

apă

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se mixează toate ingredientele, cu excepția untului, 4 minute la viteza mică și 8 minute la viteza mare a malaxorului. Grăsimea se adaugă temperată în ultimele 4 minute de malaxare la viteza mare.

,

Se lasă la odihnă, la rece, pentru 1-1,5 ore, apoi se divizează la gramajul dorit.

,

Se modelează rotund și se așază bucățile de aluat în tava unsă în prealabil cu ulei, unt sau margarină, cu spațiu între ele.

,

Se lasă la dospit 30 minute la o temperatură de 35°C și 75% umiditate, după care brioșele se ung cu un melanj de ou proaspăt.

,

Se coc în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 250°C, timp de 20 minute.

,

Poate te interesează È™i …