Pandișpan

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
4
buc

albuș de ou

170
g

zahăr tos

4
bucăți

gălbenuș de ou

3
linguri

ulei

1
pahar

făină de grâu

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Separați albușurile de gălbenușuri.

,

Adăugați jumătate de pahar din zahărul tos peste albușuri și bateți bine până se fac spumă tare (întoarceți bolul și verificați să nu curgă).

,

Puneți peste gălbenușuri jumătatea cealaltă din cantitatea de zahăr și bateți bine, până se fac spumă albă.

,

Peste compoziția de gălbenușuri adăugați 3 linguri de ulei, făina, praful de copt Pakmaya și zahărul vanilinat Pakmaya. La fel, cu mișcări lente, omogenizați totul.

,

Adăugați puțin din albușurile bătute spumă în amestecul de gălbenușuri, apoi adăugați amestecul cu gălbenușuri peste albușurile bătute spumă. Amestecați foarte atent, de sus în jos.

,

Turnați compoziția într-o tavă rotundă și coaceți la 170°C timp de 20-25 minute.

,

Poate te interesează și …